Седмична кръводарителска акция

Месец декември е… Месец на топлина, подаръци, уют… Да подарим още една възможност за живот в предстоящата кръводарителска акция „Благотворителна кръвоДАРителност!“
Нека заедно завършим годината с поредната кръводарителска акция от кампанията „Да бъдеш ГЕРОЙ е в твоята кръв!“ на Сдружение „Самаряни“ в партньорство с екипа на Районен център по трансфузионна хематология – Стара Загора.
Предвид ситуацията, седмичната кръводарителска акция, която ще се проведе в РЦТХ – Стара Загора, е в периода от 14 – 18 декември.
За всеки доброволец, който желае да кръводари, организаторите ще осигурят личен транспорт от дома му до Кръвния център и обратно, при спазване на всички мерки за безопасност, наложени от моментната кризисна ситуация.
Заявка за участие може да направите предварително на тел. 0878394224 или на лично съобщение до Сдружение „Самаряни“, като посочите в кой ден от седмицата бихте желали да кръвоДАРите, за да бъде изготвен удобен за всички график, като се спазят поставените изисквания, предвид обявеното извънредно положение.
Как можете да се включите в акцията?
1. Бъди кръвоДАРИТЕЛ! Обади се и участвай! Знаем, че всички наши доброволци са изключително смели хора! Затова разчитаме и на теб!
2. СПОДЕЛИ събитието със всичките си приятели! Мотивирай ги да участват като кръводарители или дарители!
3. Заяви готовност да помогнеш с транспорт – бъди ДОБРОволец с личния си автомобил! Включи се в нашия екип и нека заедно да се справим!
4. ДАРИ! Дари финансови средства или гориво, маски, ръкавици, дезинфектанти… или пък малки подаръчета за кръводарителите! Каквото и да решиш да направиш – направи го! Само не оставай безучастен! Има смисъл да направим това заедно!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram