Противно на всички очаквания, съдът даде ход на делото срещу кметицата – обновена

Съдия Иванова даде ход на делото срещу кмета на Казанлък Галина Стоянова, за обвинения в клевета, повдигнати от Захари Захариев, бивш служител на общината.

Адвоката на Захариев Ченалов призова трима свидетели. Кмета на Казанлък ще защитава като свидетел Юлия Младенова. Адвокат на Стоянова е Михайлов, виден старозагорски адвокат.

И двамата адвокати са от Стара Загора. Захариев се оплака, че не е могъл да си намери местен адвокат, всички до които се е допитал, са му отказали.

В момента заседанието е прекъснато, поради технически проблеми с инф. система в залата. Показания трябваше да даде Юлия Младенова.

Делото за клевета срещу Галина Стоянова се отложи за 6.март.2014 година от 9.30ч.

Пичината за отлагането е технически проблем в протоколиращата система.

Адвокат Ченалов призова нови трима свидетели – Светлозар Стоянов – тогава гл.редактор на в-к Искра, Деляна Бобева – представител на Трибуна Арсенал и Яница Станчева – в-к Долина. Съдът изиска запис от пресконференцията на 10.01.2012 год от казанъшката телевизия Пресс ТВ.

 

Съдът погна казанлъшката кметица: http://www.presstv.bg/index.php?option=com_portal&view=article&id=41771

САГАТА между ЗАХАРИЕВ – СТОЯНОВА /бивш служител и кмет-първи рунд :http://www.presstv.bg/index.php?option=com_portal&view=article&id=42133

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram