От „Spirit of freedom“ избраха Габарево, за да се погледнат зад огледалото

Да погледнеш на себе си зад огледалото е напълно възможно, твърдят млади хора от неправителствената организация „Spirit of freedom“. 30 младежи и девойки събира темата за личностното саморазвитие и предприемачество на едноседмичен тренинг. От пет европейски държави младежи дойдоха в павелбанското село Габарево, където се обучават да извличат най-доброто от себе си, както и да преодоляват страховете си, под вещото ръководство на тренера от Белгия-Стив и казанлъчанина Георги Григоров.

„Много говорим за безработицата сред младите хора, а малко за това как да бъдем успешни, как да целеполагаме и последователно да постигаме целите, на този тренинг даваме техниките за това“, поясни Григоров.

Стив много харесва Габарево заради спокойствието и природата, затова и селото било нарочно избрано за втория модул на тренинга за личностно самоусъвършенствене. Първият премина като поглед върху себе си в огледалото, сега младите хора опитват да се погледнат от друг ракурс.

Срещите, дискусиите и упражненията ще приключат в края на седмицата, преди това групата ще се качи за два дни и до хижа Соколна.

Гостите от Италия, Белгия, Румъния и Грузия ги чака интересна изненада, подготвена от българските домакини, но засега е тайна, предупреждава Георги Григоров. Той кани всички казанлъшки млади хора в събота, 6 декември, в 14:00 часа в Младежкия дом, където проектът ще бъде финализиран. Всеки желаещ е добре дошъл да се включи в интерактивната програма, подготвена от  „Spirit of freedom“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram