Областния управител Живка Аладжова изпрати благодарствено писмо до Директора на ОД на МВР – Стара Загора

Областния управител Живка Аладжова изпрати благодарствено писмо до Главен инспектор Иван Чолаков, Директор на ОД на МВР – Стара Загора, в което изказва своята благодарност него, Началник Сектор „Пътна Полиция“ Стара Загора и към дежурните служители към Група „Главни пътища и автомагистрали“, сектор „Пътна полиция“ Стара Загора за високия професионализъм и самоотверженост, проявени на 10.03.2014г.
„В условията на усложнена пътна обстановка и обилен снеговалеж на територията на Област Стара Загора, екипите извършваха контрол по Закона за движение по пътищата и подпомагаха пътното движение, като съдействаха изключително адекватно и професионално за овладяване на кризисната ситуация. Дежурните служители вървяха километри пеша, при тежки зимни условия, за да координират и контролират движението на автомобили през Прохода на Републиката при зимни условия.
Използвам възможността да пожелая на Вас и на Вашите служители здраве, сили и енергия, за да давате най-доброто от себе си, и да бъдете гарант за сигурността и спокойствието на гражданите в Област Стара Загора“ се казва в благодарственото писмо на областния управител Живка Аладжова.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram