Областният управител се срещна с президента на Зонта клуб

Областният управител Живка Аладжова се срещна с президента на СНЦ „Зонта клуб – Стара Загора“ Антония Коева. Коева представи проектите, по които работи Клуба. Последният спечелен проект е по Програмата „Социални иновации“ на ОДФ – „Живей здравословно – учи ефективно“, той ще подобри здравето на младежите и ще намали риска от преждевременно развитие на хронични неинфекциозни заболявания, представи целите Коева.
Можете да разчитате на моята подкрепа в инициативите си за децата и младите хора в област Стара Загора. Поздравявам Ви за активността и кампаниите в полза на обществото, каза Живка Аладжова. Според нея проектите в образованието под този надслов създават цялостен подход към възпитаване на здравословен начин на живот и той трябва да се приложи и в повече училища, за да обхване ефективно процесите на обучение, хранене и спортуване.
На 6-ти октомври „Зонта клуб – Стара Загора“ ще отбележи с тържество своята 10-та годишнина. Тържеството включва премиера на документалния филм „Светлина и вдъхновение“, посветен на историята на Клуба.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram