Новини от вас: Пълен хаос в Общината

Здравейте! Провокиран от статията за влакчетата искам да споделя свое наблюдение. От месеци, май от години, в общинския сайт на Казанлък цари пълен хаос.Очевидно общината се управлява все още от Стефан Дамянов, колкото й да говори обратното настоящата кметица Галина Стоянова.

Конкретно хаосът е централизиран или нарочно събран в графата „Профил на купувача”.
Всичко е наблъскано там, без разграничение, конкурси, обществени поръчки или др. За да се ориентираш най-вероятно трябва да попаднеш в ненаписаната графа „Наш човек”, каквото и да означава това.

Относно влакчетата, за което до февруари тази година е пусната нова публична покана и всичко друго, много моля на мен, а и на други представители на бизнеса в Казанлък, някой от общината да ми обясни:

Защо годината на публикуваните обществени поръчки конкурси, покани и прочие е 2004???

Колкото и да си мисля, че е грешка попадам все на тази година. Както и да си сверявам часовника сме 2014.

Явно кметицата и екипа й са с доста години назад и са огрени от кмета слънце Дамянов, ако има друго обяснение?!?

За да не сметнете, горенаписаното за заяждане. Давам за пример сайта на община Велинград. Колкото и голям идиот да си ще се ориентираш достатъчно добре в техния профил на купувача. Всичко е видно и добре структурирано в отделни раздели: „Пбулични покани”; „Открити процедури”; „Предварителни обявления”;”Събощения”; „Обществени поръчки”.

Няма как да не си мислим, че нарочно в Казанлък се поддържа подобен хаос. Иначе бяха обявени в началото добри намерения за електронно обслужване.
Най-вероятно това е поредната причина казанлъшки фирми да печелят поръчки в други градове, а тук да работят съвсем не казанлъшки.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram