Листа от 22 кандидат-депутати представи коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ регистрира листата си с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия в Стара Загора.
Документите внесе водачът и бивш народен представител от „Продължаваме Промяната“ в 47-я и 48-я парламент Радослав Рибарски. В листата са включени 22 имена. В нея откриваме отново двама казанлъчани – Васил Томов и Иван Лапчев, които бяха част от проекта и за предишния парламент. „Имаме представители на различни сектори – юристи, архитекти, учители, лекари. Каузата тук за региона винаги е енергетиката, как ще се подходи спрямо плана за възстановяване и устойчивост, запазване на мощностите и сигурността, която те ни дават“, коментира водачът Радослав Рибарски след регистрацията.
„Очакваме добро представяне в региона, защото обединяваме потенциала на двете формации“, допълни вторият в листата Атанас Славов.

Рибарски бе водач на листата на „Продължаваме Промяната“ в 27 МИР – Стара Загора и при предишните два избора за парламент. Той беше народен представител в 47-ия и 48-я парламент.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram