Коледни тържества за децата на ОУ „Чудомир“

ОУ „Чудомир“организира поредица от коледни тържества за своите възпитаници -деца и родители от подготвителна група, за класовете от начален курс на образование и по класове в прогимназиален етап. Групи от училището отправиха своя празничен поздрав към децата на ЦДГ „Здравец“ и „Мечо пух“. Включиха се и в изработване на коледни картички с деца от детските градини.С голям интерес бяха посрещнати коледарите и сурвакарите на ОУ „Чудомир“. Те посетиха 21 от класове на учебното заведение. С коледни песни и пожелания посрещнаха и екипа на ПРЕС ТВ по време на тържеството, организирано за третите и чевърти класове на ОУ „Чудомир“
Баба Еленка Георгиева от с. Горно Сахране, като един отговорен родител и помощник в обличането на коледарската група, сама ушива костюмите, за да изглеждат по-автентично и по-близко до народните обичаи.
За усърдието и положения труд баба Еленка получи специални благодарности от целия учителски колектив на „Чудомир“ и лично от директора на основното училище Донка Севданска. Тя оправи и пожелание към коледарите, децата на ОУ „Чудомир“, техните родители и преподавателите по случай празничните дни.
Коледното парти за учениците от 3 и 4-ти класове на училище „Чудомир“продължи с участие във викторина, занимателни игри, избор на Мис и мистър Парти. Най-активните в игрите деца получиха награди, връчени от самия Дядо Коледа, който се появи изневиделица, за да зарадва участниците в тържеството.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram