Инфраструктурни проекти и подобрения в благоустрояването обсъди д-р Живко Чобанов с граждани от Казанлък

Проблемите с инфраструктурата на града, възможностите за реализиране на младите хора и пропуските в образованието поставиха на вниманието на д-р Живко Чобанов, водач на листата на кандидатите за общински съветници на „Заедно за силна община“, граждани от Казанлък. Анестезиологът от МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ разговаря с работещи в машиностроителен цех на територия на на града и изслуша техните предложения за промени в управлението на община Казанлък. Обсъдени бяха инфраструктурни проекти, които биха съдействали за подобряването на градската среда, а д-р Чобанов увери присъстващите, че той и кандидатите за общински съветници на „Заедно за силна община“ ще бъдат „отворени“ да чуват гражданите и ще съдействат за разрешаването на казусите, които намират обществено неодобрение, като част от структурата на Общинския съвет.

„За нас е важен контактът с хората. Проблемите трябва да споделят, а работата на общинските съветници е да търсят начини за тяхното разрешаване“, заключи д-р Чобанов. Трябва да бъдат набелязани и всички възможности как да задържим младите хора в Казанлък, така че те да имат своя стимул да създават семейства и да продължат професионалния си път тук“, каза д-р Чобанов.

За д-р Живко Чобанов и кандидатите на КП „Заедно за силна община“ гласувайте с №13 в бюлетината на изборите за общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram