Ученици от четири училища участваха в спортно мероприятие под надслов „Спорт за всички“

То се организира от ОДМВР-Стара Загора със съдействието на РУО-Стара Загора,  във връзка с реализиране на проект, по който бенефициент е Главна дирекция „Национална полиция“ – „Подобряване на координацията и диалога между полицията и ромското общество“, финансиран по програма „Вътрешни работи“ на Норвежкия финансов механизъм . Проведе се на спортната площадка на СУ „Христо Ботев“ в Стара Загора на 20.10.2023г.

Четвъртокласници от четири училища – СУ “Христо Ботев“, СУ “Христо Смирненски“, НУ „Зора“ в Стара Загора и ОУ „Христо Ботев“ – с. Хрищени играха мини футбол и народна топка. В паузите третокласници и шестокласници от СУ “Христо Смирненски“ поздравиха гости и участници с изпълнение на народни песни и право хоро.

Приветствени думи към децата отправиха директорът на ОДМВР-Стара Загора старши комисар Лазар Христов и директорът на РУО-Стара Загора Татяна Димитрова.

Станислав Банов, полицейски инспектор в сектор „Териториално обслужване“ в ГДНП връчи купи на отборите и медали на всички участници в спортната инициатива за отличното представяне в спортните игри.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram