Информационен бюлетин ОДМВР Стара Загора 12 декември 2013

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са регистрирани три престъпления и един пътен инцидент. В заведението за отрезвяване са настанени две лица.

По-характерни престъпления

На 12 декември във Второ РУП- Стара Загора е получен сигнал за кражба от апартамент. 43-годишната потърпевша, заявила, че от жилището й в кв. „Казански“ неизвестно лице е извършило кражба на златни накити, 51 лв. и 25 евро.

На 12 декември в Първо РУП- Стара Загора е получен сигнал от 54-годишен мъж, който заявил, че управлявания от него т.а. „ДАФ“, паркиран на паркинг на АМ „Тракия“ е извършена кражба на дизелово гориво около 150 л дизелово гориво.

На 12 декември в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от избени помещения в Стара Загора. Изпратеният на място екип установява, че неизвестно лице е проникнало в седем избени помещение и е отнело от там: перфоратор, винтоверт, ъглошлайф, два куфара с инструменти, общо 125 л домашна ракия, 4 медни бакъра, 10-метров електрически кабел и

ПТП

На 12 декември около 17:50 ч по бул. „цар Симеон Велики“ в Стара Загора в посока изток се е движил л.а. „Волво“, управляван от С.К. на 24 години от с. Троян. На кръстовището с ул. „Армейска“ водачът предприема маневра навлизане за навлизане от лява в съседна дясна пътна лента, като не пропуска и блъска движещия се в нея л.а. „Хонда“, управляван от С.Н. на 20 години от Стара Загора. От удара „Хонда-та“ излиза от пътното платно и с предната си част се блъска в метален стълб за електрическо осветление. С.Н. е получила комоцио, настанена е МБАЛ – Стара Загора без опасност за живота. Пробите за употребата на алкохол и на двамата водачи са отрицателни.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram