Десислава Атанасова и Руска Петрова – вижте още от кандидатите за общински съветници на „Заедно за силна община“ с №13 в бюлетината

Десислава Атанасова – учител начален етап в ОУ „Георги Кирков“, преподавател в модулите Ментална аритметика и подготовка за училище в Академия за развитие на интелекта „Амакидс“, организатор на детски рождени дни.

Десислава Атанасова е на 39 г., кандидат от листата за общински съветници на КП “Заедно за силна община” в Казанлък. Завършила е висшето си образование в Тракийския университет – гр. Стара Загора. Работила е като брокер на земеделски земи, била е земеделски производител. Собственик на онлайн магазин за ел. стоки от Испания.

Руска Петрова – от 1999 г. до днес работи в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ Казанлък като анестезиологична сестра. През 1999 г. се дипломира в Медицинския колеж на Тракийския университет в Стара Загора. Работила е във ФСМП – гр. Стара Загора. С близо 25-годишен стаж в болницата в Казанлък. От 2020 г. до август на 2023 г. полага дежурства и в МБАЛ „Киро Попов“ в Карлово.

Получава Грамота – номинация за „Професионалист по здравни грижи-2015г.“ на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи-Регионална колегия Стара Загора.

Наградена е с „Грамота за проявен висок професионализъм, ангажираност, всеотдайна грижа и неуморна работа с многобройните пациенти, болни от Covid-19“ от КНСБ при МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ Казанлък.

Руска Петрова е на 56 г. Живее в с. Ръжена, община Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram