Две спечелени контроли за ВК „Казанлък“

Отборът на волейболен „Казанлък“ спечели втората си контрола срещу ЦСКА в столичната зала „Васил Симов“, и завърши наравно с Червените първата си проверка, при  2:2.
Уговорените мачове бяха в изцяло тренировъчно темпо и двамата треньори Петър Дочев и Юлия Попова имаха възможност да използват всичките си състезателки. В първата си от серията контроли, запланувани за седмицата, на 9 октомври, волейболистките на Казанлък записаха убедителна победа с 5:0 над „Сливен“ като гост.
Със заниманието в събота сутринта приключи и серията от три поредни контроли за нашите момичета преди старта на женското първенство на България на 17 октомври.  ВК „Казанлък“ приема в първи официален мач състава на „Марица“ (Пловдив) от 18:00ч.
Съперничките ни вече бяха на подготовка в турския град Бурса и премериха сили в международен волейболен турнир, заедно с участници в предстоящите европейски клубни турнири.
Подготовката на „Марица“ за предстоящия сезон в женската НВЛ на България продължава с пълна сила и през тази седмица.
Пловдивчанки заминаха за за Неа Виса (Гърция), където  ще играят в четиристранен международен приятелски турнир, заедно с шампиона на България „Левски“ (София).

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram