Да подкрепим Надежда в „Гласът на България”!

Да подкрепим Надежда Димитрова в „Гласът на България“ по btv! От понеделник – 8 април, започват концертите на живо в музикалното шоу. Само с нашата зрителска подкрепа Надя може да стигне до финала, призовава нейната преподавателка по вокално пеене Стефка Денева, диригент на ДЮХ „Искра“ при Читалище „Искра“.
Надежда избра още след първата си изява в музикалното шоу отбора на Вики Терзийска. Пролетта ни дава шанс да се обединим в Казанлък около таланта на един млад човек, Надя заслужава нашата подкрепа, за да стигне до финал, подчертава Денева.
Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро вече поставиха своите конкретни вокални задачи пред участниците. В края на седмицата екипът на „Гласът на България“ очаква всички талантливи претенденти, които преминаха през кастингите и успяха да се преборят във вокалните двубои, да се съберат в София и да покажат как са се подготвили за предстоящия първи голям концерт на живо в понеделник.
Концертите ще се излъчват пряко всеки понеделник от 20:00 часа в двучасови епизоди. Кои таланти ще продължават напред в шоуто ще става ясно всеки вторник от 21:00 часа, пише сайтът на „Гласът на България“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram