Готов е клипът на рок-групата „Антим“, подарък от Пресс тв

Готов е първият вариант на видеоклипа на римейка Here I Go Again на Whitesnake, интерпретиран от рок-групата на СОУ “Екзарх Антим I“, заснет от екип на Пресс ТВ.

Камерите работеха три снимачни дни това лято при 37 градусова жега в Казанлък на няколко различни места, младите рокаджии не се притесниха нито от горещината, нито от любопитните погледи на минувачите.

Екипът, реализирал видеото е на Медийна група „Вис виталис“. Изработката на клипа е специален подарък от пресгрупата за рок-групата, която спечели челно място в класацията „Талантите на Казанлък“.

Зад камерата бе Евгени Атанасов. На Делян Тенев е и специалният монтаж с атрактивните ефекти на промото. Снимките, освен студийни, бяха и на терен в „Розариума“ и в автоморга.

Рок-групата на СОУ “Екзарх Антим I“ съществува от 2011 година. Създадена е като поп-джаз формация от д-р Борислав Ясенов асистент към АМТИИ гр.Пловдив и преподавател по флейта в  СОУ “Екзарх Антим I“. Ръководител на групата  и техен голям фен  още от създаването им е Наташа Джуркова

Кои са те: соло китара и вокал – Стоян Русев, бас китара – Диан Тодоров, барабани – Симеон Комитов, вокал – Ивелина Делчева.
През 2012 година формацията участва в концерта на Световноизвестният китарист Стенли Джордън, който е 4 пъти номиниран за наградата Грами. Джордън  гостува в Казанлък  по времето на Празника на розата на 9 юни 2012 година.

Това е вторият римейк на класиците White snake, който бандата на „Антим“ реализира в своя репертоар.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram