Генчо Генчев (ГЕРБ): Ползването на електронните услуги в Община Казанлък спестява време и разходи на гражданите и бизнеса

Вярвам, че заедно можем да направим така, че градът ни да стане такъв, че децата ни да не го напускат, а заминалите навън да се завърнат

„Ползването на електронните услуги в Община Казанлък спестява време и разходи на гражданите и бизнеса. За мен като управител на фирма беше важно, че бяха въведени нови електронни услуги, както за гражданите, така и за бизнеса. Същите те са видими на интернет страницата на общината. По този начин всеки един от нас може да провери дължимите си данъци и да реагира своевременно”, каза кандидатът за общински съветник от листата на ГЕРБ Генчо Генчев, който определи изминалите 4 години изключително важни за развитието на Казанлък.

Той определи като навременно решението за оптимизиране на разходите на общинска администрация: „В това отношение приветствам събирането на общинска администрация в една сграда, а именно преместването на служителите от сграда №2 на ул. „Войнишка“ №25 в централната административна сграда, с което бе направена икономия на разходи за отопление, ел. енергия и др. свързани с нейното поддържане. Това облекчи и нас гражданите на гр. Казанлък, тъй като услугите предоставяни от общинска администрация се извършват в пакет, на едно и също място.”

Кандидатът за общински съветник от ГЕРБ – Казанлък даде за пример и приетата наредба за насърчаване на инвестициите с общинско значение и издаване на сертификати клас „В“, в която са заложени редица административни облекчения за максимално ускоряване реализирането на инвестиционни намерения на територията на общината. За притежателите на сертификат за инвестиция клас „В“ за проекти от местно значение се извършва индивидуално административно обслужване в съкратени срокове.

„Няма да изброявам постигнатите резултати, защото са видими. Всичко постигнато през последните четири години е достатъчно основание да подкрепим отново кандидата за кмет втори мандат Галина Стоянова и политическа партия ГЕРБ с бюлетина №19. Аз вярвам, че заедно можем и имаме не само желание, а и енергия, да направим така, че градът ни да стане по-уютен, по-подреден, по-привлекателен; да стане такъв, в който искаме да живеем и да отглеждаме децата си; да стане такъв, че децата ни да не го напускат, а заминалите навън да се завърнат”, убеден е Генчо Генчев.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram