Галина Стоянова: Разчитам мостовете да не се рушат, а да свързват казанлъчани 

Разчитам изградените до сега мостове в община Казанлък да не се рушат, а да продължат да свързват казанлъчани помежду им, за да живеем в разбирателство и да продължим да надграждаме постигнатото”, това заяви на пресконференция кандидатът за кмет на Общината Галина Стоянова, която в неделя ще се яви на втори тур. Тя спечели доверието на близо 11000 избиратели, което е 46,45%. 

„Моят избор през изминалите 12 години бе Община Казанлък, но не, защото имам нужда да упражнявам власт, а защото виждам, че, когато се работи и има добър екип, има и резултати”, подчерта Стоянова и допълни, че добри резултати ще се постигнат и в населените места, а тези, които могат да постигнат това, са: Дамян Цанев – кандидатът за кмет на с. Овощник, Зина Трифонова – кандидат за кмет на с. Копринка, Петър Петров – кандидат за кмет на с. Бузовград, Пламен Георгиев – кандидат за кмет на гр. Крън, и Петко Петков – кандидат за кмет на с. Шейново. Всички те в неделя ще се явят на балотаж и разчитат на подкрепата на жителите на населените им места. 

Вчера Общинската избирателна комисия (ОИК) излезе с решение, че в селата Копринка и Бузовград ще има балотаж. ГЕРБ – Казанлък ще обжалва на две инстанции – пред ЦИК и в Съда и ще поиска преброяване на гласовете. Решението на ОИК противоречи на Изборния кодекс, независимо какви са  указанията, които са получили от ЦИК, защото според нас ЦИК също трябва да съблюдава Изборния кодекс. 

„В неделя, на 05.11., имаме избор – да направим нещо добро за децата си ли да се държим така, че все едно някой друг ще свърши нашата работа. Убедени сме, че казанлъчани са разумни хора и ще направят верния избор с обич за Казанлък и населените ни места”, бяха единодушни кандидатите за кметове на община Казанлък, с. Овощник, с. Копринка, с. Шейново, с. Бузовград и гр. Крън. 

Можете да подкрепите Галина Стоянова за кмет на Община Казанлък, Дамян Цанев за кмет на с. Овощник, Зина Трифонова за кмет на с. Копринка, Петър Петров за кмет на с. Бузовград, Пламен Георгиев за кмет на гр. Крън, и Петко Петков за кмет на с. Шейново с № 7 в бюлетините. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram