Б.Кърчев превърна стара хорова зала в модерна за танци

Нова, удобнаи европейски изглеждаща е новата зала, в която тренират талантите на клуб „Киара –Н“ при казанлъшкото НЧ „Искра -1860“. Ремонтът на залата се реализира благодарение финансовата подкрепа на Борис Кърчев.

 110 квадратни метра е площта, тройно по-голяма е вече, там ще тренират националните и международни надежди на Казанлък от Клуба по спортни танци „Киара – Н“ към НЧ „Искра 1860“.

Залата е съобразена с всички европейски изисквания и побира всички дарования на казанлъшкия клуб с треньори Антония Каярова и Николай Тенев.

Освен изцяло подменените подова настилка, огледала, съблекални, залата, която е бивша хорова, събира и многото купи от национални награди на възпитаниците на Антония и Николай.

Реконструкцията стана възможна след финансовата помощ на Борис Кърчев, който е един от благодетелите на казанлъшкия клуб.

 Николай и Антония са в основата и на организацията на национално състезание по спортни танци, на което домакин е Казанлък. Клубът все повече се налага в България като един от най-перспективните и има време да покори публиката и изван пределите на държавата ни.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram