Боян Атанасов: Искам да завърша започнатото. Подкрепете мен, Галина Стоянова и целия отбор на ГЕРБ като гласувате с номер 19

В с. Хаджидимитрово са вложени над  270 000 лева за ремонт на улици, канализация и облагородяване

 Само за мандата, в който Галина Стоянова бе кмет на община Казанлък, в с. Хаджидимитрово асфалтирахме близо 6 000 кв. м. улична мрежа. Имам амбицията и искам да завърша започнатото”, заяви на среща с жителите на селото кандидатът за кмет на село Хаджидимитрово, издигнат от ГЕРБ, Боян Атанасов. Да го подкрепят дойдоха, както кандидатът за втори мандат кмет на Община Казанлък Галина Стоянова, така също и общинските съветници от листата на партията: Аксения Тилева, Николай Златанов, Дечко Пейчинов, д-р Мехмед Мехмедов, Недка Рашева, Мария Цонева, Георги Видев, Николай Маринов, Станимир Юруков и Даниел Цокев.

Аз, общинските съветници от ГЕРБ и цялата партия заставаме зад кандидатурата на Боян Атанасов. Той има подкрепата ни, защото е амбициозен кмет, който обединява хората, и видимите резултати след неговото управление са налице“, заяви Галина Стоянова. На свой ред Атанасов обясни, че положителна промяна в селото има и тя се дължи и на политиката на ръководството на общината, която не дели кметове на „ваши“ и „наши“, а адекватно работи с всички 19 кметове на населените места: „За първи път от 20 г. се случва да се асфалтират толкова много улици във всички кметства. Това се случи благодарение на подхода, който предприе екипът на Галина Стоянова, а той бе справедлив – половината от общинските средства за реконструкция и преасфалтиране на улици, бяха предназначени за град Казанлък, а другата половина за населените места на общината“. Кандидат-кметът от ГЕРБ заяви още, че през мандат 2011-2015 са изградени 9,5 км. канализационна мрежа за отпадни води. „Благодаря на съселяните си, които безвъзмездно с труда си помогнаха това да се случи”, каза Боян Атанасов. Той отчете още и: поставени бордюри на улиците „Странджа”, „Славянска” и „Единство”; направена ограда на Християнския гробищен парк и поставени близо 700 цветни плочи на детската площадка. За отчетения период са вложени над 270 000 лева за село Хаджидимитрово.

Приоритетите, които Атанасов си постави за следващите 4 години, са: продължаване преасфалтирането на улиците „Славянска”, „Розова долина”, „Тракия” и „Синчец”. Закупуване на бордюри и поставянето им на улиците „Тракия”, „Пролет”, „Единство” и „Славянска”; облагородяване на центъра на селото и ремонт на бившия Младежки дом, като след реконструкцията, сградата  да се ползва за детска градина.

Галина Стоянова – кандидат за втори мандат кмет на общината, също направи своя отчет пред хаджидимитровци като категорично подкрепи приоритетите на Боян Атанасов и добави: „Сградата на Пенсионерския клуб,  може да се разшири, като по този начин ще се създаде една голяма и хубава залата, в която спокойно да си провеждате мероприятията, също така трябва да се  направи и санитарен възел.“ Стоянова посочи, че от 2016 година Община Казанлък ще бъде допусната да участва по програма „Развитие на селските райони”, което ще даде възможност да се кандидатства за цялостен ремонт на сградата на читалището в с. Хаджидимитрово.

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ в село ХАДЖИДИМИТРОВО подкрепете Боян Атанасов, като гласувате с бюлетина номер 19.

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ в ОБЩИНА КАЗАНЛЪК подкрепете Галина Стоянова, като гласувате с бюлетина номер 19 и листата на ГЕРБ с общински съветници, като гласувате с номер 19 в бюлетината.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

DSC_0118 DSC_0073DSC_0079DSC_0081DSC_0083DSC_0086 (1)DSC_0092DSC_0095 (1)DSC_0097DSC_0099DSC_0105DSC_0114 (1)DSC_0118DSC_0128 (1)DSC_0136

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram