ББЦ: Делка Алексиева ще е следващият кмет на Мъглиж

Областният председател на ББЦ Янко Янков започна организация на серия от инициативи по всички общини в област Стара Загора, се казва в прессъобщение от партията.

Те ще бъдат проведени под мотото на партията „С грижа за хората“. Първата такава е вече факт. Ръководството на партията в община Мъглиж, в лицето на председателя Делка Алексиева и заместник- председателя Янко Спиров, дари на хората контейнери и кофи за смет.

Акцията бе финансирана лично от заместник- председателя на ББЦ в град Мъглиж Янко Спиров. Бяха дарени 80 броя пластмасови кофи с обем по 240 литра и 6 броя метални контейнери тип “ Бобър“ на обща стойност от близо 10 хил. лева.
Като председател на структурата в общината Делка Алексиева е спрягана за следващия кмет на град Мъглиж. Това не е случайно предвид много добрия резултат на европейските и парламентарни избори, както и уважението на хората към нея след два мандата като заместник- кмет.

Заместник- председателят Янко Спиров евентуално ще бъде заместник- кмет от ПП “ България без цензура“, допускат от партията, в следващото управление като човек, който най-много помага и продължава да помага със сили и средства на цялата организация.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram