Реновират заслона в “Мезарлък дере” в с. Горно Изворово 

Заслонът в местността “Мезарлък дере” е на път да стане много по-приятен за отдих и почивка, след като днес кандидатът за кмет на село Горно Изворово Теодора Рабошева, подкрепена от кандидатите от ГЕРБ за общински съветници: Младен Желев, Мария Цонева, Румяна Грънчарова – Крачева, Андриян Качанов, Зорница Антонова, Дечо Крачев, Илиана Жекова, се заеха с реновирането му. В продължение на няколко часа заедно ремонтираха заслона и накрая го пребоядисаха. 

Всички бяха единодушни, че така неделята им е била по-ползотворна и приятна. “Хем поработихме, хем си и отпочинахме, защото, когато човек е сред природата, макар и да има работа, тя не тежи толкова”, споделиха кандидат-кметът и съветниците. 

Инициативата за реновиране на заслона в парка в местността “Мезарлък дере” е на Теодора Рабошева, която в продължение на вече четири години стопанисва село Горно Изворово. Рабошева е на 33 години, специалист по психология и в продължение на пет години е работила като главен специалист в Кметството в с. Горно Изворово.

Реновирането на заслона е част от цялостната й визия за превръщането на село Горно Изворово в едно по-приятно място за живеене и почивка. 

За Теодора Рабошева и кандидатите за съветници гласувайте с номер 7. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram