БСП Казанлък подкрепя Тодор Малаков независим кандидат за кмет на гр. Крън

На Конференцията на БСП Казанлък, проведена на 4 септември с пълно мнозинство беше подкрепено решението за кмет на град Крън да се подкрепи независимият кандидат Тодор Малаков. С това си решение БСП Казанлък показва ангажимента на партията към развитието на Крън.

Тодор Малаков е изключителен професионалист и уважаван полицейски инспектор в редиците на РУ Казанлък. С диплома от Тракийски университет, специалност „Зооинженерство“, Тодор Малаков разполага с богат фонд от знания и опит. Семеен, баща на две деца. 

Сред основните цели, за които ще работи като кмет, е гарантиране на сигурността и спокойствието на гражданите. Това може да стане чрез активно видеонаблюдение и ефективен контрол съвместно с РУ Казанлък. 

Ремонт и подновяване на инфраструктурата, подобряване на поддръжката на съществуващите зелени площи и изграждане на нови такива, също влизат в богатия списък от приоритети на Малаков. 

Вратата на кметството трябва винаги да е отворена за гражданите, а кметът трябва да бъде съпричастен към техните проблеми и да ги решава с човешко отношение.

В случай, че Тодор Малаков спечели изборите за кмет на Крън, той ще работи усилено за надграждане на стартираните проекти и тяхното успешно завършване. 

Социалистите категорично заявяват, че Тодор Малаков със своя професионален опит и лични качества е най-достойният кандидат за кмет на град Крън. Затова призоваваме всички граждани да подкрепят Тодор Малаков, гласувайки с номер 73 в интегралната бюлетина за кмет на град Крън. 

БСП Казанлък подкрепя Тодор Малаков и вярва във визията му за по-добро бъдеще на Крън. Нека заедно работим за устойчиво и процъфтяващо общество.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram