Д-р Колев, №1: Обществените съвети към кметовете са необходими за споделеното управление с хората

„Да чувам гласа на жителите на Община Казанлък е приоритет за управлението ми“, категоричен е кандидатът за кмет на Община Казанлък д-р Иван Колев, №1

Хората от Бузовград искат Обществен съвет към кмета на селото. От няколко години инициативна група настоява за сформирането му. Това стана ясно по време на среща на кандидата за кмет на Община Казанлък д-р Иван Колев, №1 в интегралната бюлетина, с жители на населеното място.

„Вие избирате кмет, а не той вас. Кметът трябва да служи на хората“, заяви д-р Колев. В тази  връзка хирургът сподели своята идея като кмет да насърчи създаването на Обществени съвети към кметовете, защото критичното мнение е важно за всеки управляващ, както и единението във всяка общност. Прозрачното управление е и споделено управление с хората, изтъкна още кандидатът, чието име е №1 в интегралната бюлетина на Местни избори 2023, на 29 октомври.

Д-р Колев подчерта, че в община Казанлък има креативни и предприемчиви личности: „Изключително важно е да имам диалог с тях като кмет. Смятам да създам форум за идеи „Мечтите се случват в Казанлък“. В този форум креативните хора могат да ме подпомогнат в управлението“. Той поясни, че форумът ще се събира два пъти годишно, за да генерира най-добрите идеи.

Кандидатът за общински кмет обяви и друг свой план, а именно два пъти в годината да прави изнесени приемни с екипа си по населените места, където ясно и с конкретни решения да се решават реалните проблеми на хората.

Бузовградчани посочиха своите проблеми. Те не са по-различни от тези на хората по останалите населени места – недостатъчен и некачествен транспорт, скъп билет за автобуса, скъпа вода, училище, където децата от 1-ви до 4-ти клас се обучават в сборен клас.

Отношение по решаването на наболелите въпроси взеха и кандидати за общински съветници от листата на БСП, според компетенциите си, посочвайки възможните форми за преодоляване на проблемите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!  

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram