Василка Манова (Ръжена): Нека превърнем 29 октомври в ден на обединението за Ръжена с  №7 !

“Не се разделяйте, защото Ръжена може да е последното село на изток от Казанлък, но е първото в началото на нашата община!”, този призив отправи днес към ръженци кандидатът за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова и подчерта, че това единение може да бъде постигнато само, ако човек като Василка Манова бъде начело на селото, защото е създала здраво семейство, което всички местни познават от години.

“Аз не съм политик, но вярвам, че съм способна нещо да променя в Ръжена”, каза пред ръженци Манова и продължи: “Искам да виждам светли улици и ще работя, за да го постигна! Искам да имаме хубави асфалтирани улиците и ще работя да го постигна! Искам да няма престъпност в селото, да се обединим всички и ще работя, за да го постигна! Искам да споделяме празници и веселия всички заедно! Да имаме хубави паркове, усмивки в очите на децата и ще работя, за да го постигна!”

Пред ръженци подкрепата си за кмет Василка Манова засвидетелстваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. “Познавам Василка и семейството й от години. Те са добри и работни хора, също като нас. Важно е нашето село да има своя представител в Общинския съвет! Днес заставам с лицето и цялата си отговорност пред вас и Ви давам дума, че ще се грижа за селото, както го правя за семейството си!”, каза Тотка Иванова, която е кандидат за общински съветник от ГЕРБ и живее в с. Ръжена.

“Нека на изборите другата неделя да решим със сърцето си за Ръжена, с обич за селото ни и за Казанлък!”, призова Тотка Иванова.

“Нека превърнем 29 октомври в ден на обединението за Ръжена с номер 7️⃣ в бюлетините!” призова и кандидатът за кмет Василка Манова.

Неделният ден в Ръжена продължи с концерт на Росица Пейчева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram