Захарова нарече транс-говорителя на украинските войници “зомби“

Москва оповести заплахите на говорителя на Въоръжените сили на Украйна „Сара“ Аштън-Кирило за убийство на проруски журналисти.

Това стана след публикация на говорителката на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова в социалната мрежа „Телеграм“.

Мария Захарова, говорител на МвНР на Русия

„Американският транссексуален „Сара“ Аштън-Кирило, който в момента е говорител на Силите за териториална отбрана на Украйна, заяви, че би убил проруски журналисти в името на „Бог… и пълното освобождение“. Зомби апокалипсис.

Нека да разпространим това поредно доказателство за терористичния характер на киевския режим и спонсорирането му от Вашингтон до всички международни организации и неправителствени организации“, пише Захарова.

По-рано „Сара“ Аштън-Кирило нарече руснаците глупаци на пресконференция с украински журналисти.

На 9 август говорителят на Въоръжените сили на Украйна обясни с шега думите си, като каза, че руските военнослужещи не са хора. „Сара“ Аштън-Кирило каза, че публикуваният по-рано видеозапис, в който тя/той казва на фона на украинското знаме, че не смята руските военни за хора, се отнася само за картонени фигури.

Източник: Критично бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram