Проф. Ангелов: Прекратявам предизборната си кампания, здравето на българите е приоритет


Здравният министър проф. Костадин Ангелов потвърди, че прекратява предизборната си кампания, за да се фокусира единствено върху борбата с пандемията и нарастващите случаи на коронавирус у нас.

По-рано от Министерски съвет събщиха, че решението му е подкрепено от премиера Бойко Борисов на съвещание с Националния оперативен щаб.

„Днес повече от всякога моето място е в министерството – там, откъдето мога да дам най-много за постигането на общата ни мисия – да оставим COVID-19 в миналото и да продължим напред по-силни, по-мъдри, но най-вече здрави“, написа Ангелов във фейсбук.

В изявлението му се казва“

„Прекратявам предизборната си кампания!
Не се наложи да обмислям това решение дълго, защото то е правилното!
Разговарях с министър-председателя. Получих пълна подкрепа. Сигурен съм, че ще получа такава и от тези, които ми симпатизират, както и от критиците ми.
Единственият ми приоритет остават здравето и животът на българските граждани. Днес повече от всякога моето място е в министерството – там, откъдето мога да дам най-много за постигането на общата ни мисия – да оставим COVID-19 в миналото и да продължим напред по-силни, по-мъдри, но най-вече здрави!“/КРОСС/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram