Премиерът става на 42 години днес

Любимия си сладкиш чийзкейк „Ема“, кръстен една от дъщерите му, с една голяма свещичка, ще духне днес премиерът Кирил Петков за рождения си ден. Той навършва 42 години на 17 април, съобщава HotArena.

За първи път откакто е на ръководен пост, политикът е решил да изключи телефон си и да избяга от столицата с жена си Линда и дъщерите си. Трите момичета ще изненадат баща си с барабани, тъй като той от малък мечтал да се занимава с това. Освен инструментите, те ще вземат нещо и на „Бийтълс“ – любимата група на баща им, твърди източник на „България Днес“.

„За семейството най-важно е спокойствието. През малкото свободно време, което могат да прекарат заедно, винаги излизат всички заедно, извън столицата“, споделя близък до Линда Макензи.

Красавицата ще направи любимия десерт на мъжа си, чиято точна рецепта е тайна, но основните съставки в него са крема сирене, сметана, хрупкава коричка от смлени бадеми и сладко от плодове. Разбира се без захар. За празника на баща си и за Великден ще си дойде у нас и най-голямата дъщеря на премиера, която следва за инженер-химик в Ню Йорк. Другите две момичета учат у нас в СМГ.

1 час бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram