И полицаите се обявиха против въвеждането на зелен сертификат

Синдикалният алианс „Сигурност“ към МВР излезе с декларация против въвеждането на зелен сертификат за служителите на вътрешното ведомство.

Позицията ще бъде изпратена до министрите на здравеопазването и на вътрешните работи Стойчо Кацаров и Бойко Рашков.

Притеснени сме от това, че се предвижда до месец да се въведе задължителен зелен сертификат и за полицаите. Около 30 % от органите на реда са ваксинирани. Настояваме да има разяснителна кампания и гратисен период, в който колегите да могат да се ваксинират“, заяви пред Нова ТВ Милена Любенова, председател на Синдикален алианс „Сигурност“.

По думите й в алианса членуват над 1600 души и повечето от тях са против въвеждането на зелен сертификат.

Любенова допълни, че се надява да не се стига до протести. 

Оффнюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

5 thoughts on “И полицаите се обявиха против въвеждането на зелен сертификат

  1. Всички трябва да се ваксинират. Какъв е проблема?

    1. Светла – проблема е че 80% от населението НЕ ИСКА ПО УБЕЖДЕНИЕ ДА СЕ САМОУБИВА. Темата е дълга и изисква друго място и време. По отношение, на медицински експерименти закона е ясен – ЛИЧНО ВСЕКИ РЕШАВА САМ, САМ, САМ – без принуда, натиск, заплахи от уволнение и т. н.

    2. Да се ваксинират които иска с ваксина която е експериментална. Но да карат после да си вакси ираме и децата няма да стане. Както се чува, че от 3г на горе измислят да ваксинират деца и после от 6м бебета с експериментални уж ваксини. Да си бодат тяхните деца.

  2. Проблемът е ,че това е някакъв препарат ,но не и ваксина!

Comments are closed.