Георги Георгиев: Геноцид – унищожават единствената клиника по трансплантация и нефрология

ТОВА е клиниката по трансплантация и нефрология в момента в Александровска болница – единствената в цяла България за бъбречнотрансплантирани.

Унищожават я, това е точната дума. И още една точна дума има – геноцид. Целият медицински екип на клиниката е подал оставки в знак на несъгласие с това малоумие и те са приети. В момента няма кой да се грижи за трансплантираните, за издаване на протоколи за животоподдържащите лекарства, няма контролни прегледи и изследвания.
Познавам трансплантираните, знам, че те са най-застрашената група в момента, заедно с още няколко групи с хронично заболявания. Знам и че бидейки уязвими мнозинството от тях стоят в изолация и не могат да се защитят на площадите и да реагират. И на това разчитат изродите. Да ги убият тихо и бързо.

Това правят в момента, тези действия нямат нищо общо с решаването на проблемите с Ковид 19. Борисов и бандата му не решават тези проблеми, те ги създават с действията си сега и бездействието си през изминалите месеци.
Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва, унищожава и убива.
Що за изрод трябва да си, за да посегнеш на тези хора? Лишаването от правото на лечение и живот се нарича убийство. Утре, в 13.00ч. се организира протест пред Министерството на здравеопазването, за да бъде спрян този геноцид.


Ако сме запазили поне частица човещина в себе си утре трябва да ги подкрепим и защитим. А Буда и бандата му трябва да бъдат свалени незабавно. За всеки ден управление на мафията плащаме с човешки животи.
Споделете и подкрепете.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Фрог

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram