Борисов: Сглобката за мен не съществува в момента

За мен сглобката в момента не съществува. ГЕРБ ще проведе Национален съвет след изборите, на който да решат дали да продължат да подкрепят правителството. Това заяви в Ловеч лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на „Фокус“.

По думите му те търпят единствено негативи.

„Вчера Министерският съвет с премиера Денков гласували за „Страйкър“-ите без да има решение на парламента. С това си гласуване ще ни вкарат в такъв юридически казус, че не е истина. Навсякъде мърсуват с всякакви партии и коалиции, само и само да е срещу нас“, допълни Борисов.

„Би трябвало в сряда да сме в парламента – казвам би трябвало, но с това си поведение – безпринципно, тепърва ще им гледаме сеира. Вече им знаем приятелите кои са, къде се виждат с тях – завират се по кръчмета и вили, тайно. Аз не виждам смисъл да се срещам повече с тях“, бе категоричен лидерът на ГЕРБ.

„Ако ГЕРБ и групата реши – може би в сряда ще направим едно национално съвещание за два-три дена и там ще преценяваме изобщо имаме ли нужда с хора, които плашат собствените си министри, да бъдем и да носим тази отговорност“, заключи той.

Източник: Фокус

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram