Папата щял да покръства и извънземните

Папа Франциск обяви, че ще покръсти и извънземни, ако те отидат във Ватикана. „Кои сме ние, за да затваряме вратите си за когото и да било – дори за марсианци“, каза папата на проповед за покръстването.

„Да, марсианци. Зелени, с дълги носове и големи уши, точно като в детските рисунки“, разясни светият отец. Според различни данни във Ватикана отдавна има секретна информация за извънземни цивилизации и посещения от НЛО.

Любителите историци, публицисти и откриватели нямат свободен достъп до ватиканските архиви. И въпреки всичко през 20-те години на предишния век руският академик Генрих Маврикиевич Людвиг получава такъв. Там той открива някои доста странни неща. Ученият твърди, че се е натъкнал на многочислени текстове за алхимия,

антични кодове и даже неразучени към момента ръкописи за НЛО и антични извънземни.

Според Лудвиг е имало текстове, в които е разказано в детайли по какъв начин извънземните са посещавали Земята преди доста хилядолетия и са съумели да повлияят на антични цивилизации като египтяните, маите и месопотамците. Събраната информация той показва пред свои студенти. Това обаче не се понравило на Ватикана и той бил затворен в концлагер в ГУЛАГ през 1938 г.

1 час бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram