Как се прави регистрация в Бетано през телефон

Бетано е един от многото хазартни оператори, които имат издаден лиценз за дейност в България. Компанията е чуждестранна и добре позната на феновете на онлайн хазарта. Разбира се, всяко пребиваване там стартира с Betano.bg регистрация, след което можете да играете, стига да имате навършени 18 години. Регистрацията си можете да направите и през телефон, като именно тази тема ще засегнем в следващите редове.

Регистрация в Бетано през телефон?

По същество, регистрацията през телефон в Бетано не се различава особено от тази през компютър. Стъпките са едни и същи, като и в двата случая процесът не е особено сложен за изпълнение.

Да започнем оттам, че в Бетано можете да играете както от мобилната версия на сайта, така и от специалното приложение за различните операционни системи. В случая изборът е изцяло ваш, като компанията по никакъв начин не ви задължава да изберете едното или другото.

Отваряйки betano.bg през своя телефон, насочете се към бутона “Регистрация”, намиращ се в най-горната част на екрана. Активирайки този бутон, системата ще ви попита как точно искате да извършите своята регистрация – с имейл, чрез Facebook или чрез Google.

Най-често потребителите правят регистрацията си посредством имейл. Тук трябва да предоставите личните данни, които операторът ще поиска от вас. В това число влизат:

  • Имейл адрес;
  • Име и фамилия;
  • Дата на раждане;
  • Пол;
  • Адрес;
  • Телефонен номер;

Можете да бъдете спокойни, че личните ви данни са на сигурно място – Бетано е компания, която разполага с действащ лиценз от НАП и има правото да събира подобен вид чувствителна информация от своите потребители. Освен това, хазартният оператор разполага с достатъчно добри защити на своята база с данни.

През компютър или телефон да играя в Бетано?

Този въпрос, разбира се, няма едностранен отговор. Понякога е по-удобно да играем през компютър, а в други случаи – през мобилно устройство.

Определено играта през телефон носи наистина големи удобства, защото реално можем да го правим отвсякъде, стига да имаме достъп до интернет. Без значение дали сме в метрото, на пейка в парка или в някое кафе, можем да извадим телефона си и да поиграем. Не е никак случайно, че дялът на мобилните устройства в областта на онлайн хазарта не спира да нараства.

Нашият съвет е да следвате собствените си предпочитания и да играете така, както ви е най-удобно. Както вече се уверихте, процесът по регистрация в Betano.bg също не е никак сложен и може да бъде извършен в рамките на само няколко минутки.

„Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram