„Чудото” на Павел баня провокира интереса на малки и големи

Първият Национален фестивал на комедийните спектакли „Чудото”, чието откриване ще бъде на 23 март (събота) в гр. Павел баня, предизвика интереса на хора от близо и далеч, които се оказаха нетърпеливи да разберат кои са спектаклите, включени в събитието.

Всъщност Програмата на Фестивала ще бъде обявена следващата седмица от актьора и режисьор Николай Урумов, който е селекционер на представленията. Тогава ще стане ясно кои театри ще вземат участие в първото по рода си събитие в курортния град, както и в какви категории ще бъдат отличени най-добрите. Павел баня ще бъде домакин на Фестивала в продължение на една седмица, като на 30 март (събота) ще се играе последното представление.

Общината организира мащабното събитие съвместно с НЧ „Напред – 1903” и Инициативен комитет. Първият Национален фестивал на комедийните спектакли „Чудото” е част от културната програма на Община Павел баня за отбелязване рождението на Димитър Чорбаджийски – Чудомир, чийто артистичен псевдоним е бил именно „Чудото”, тъй като така са се обръщали кратко към него близките и приятелите му.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram