Тарикат с мерцедес вбеси казанлъчани! Полицията се намеси /Снимки/

Мерцедес с немска регистрация паркиран на пешеходната „Искра“ в Казанлък вбеси казанлъчани. Случката се разиграла в ранния следобяд, когато возилото спряло пред входа на общинската библиотека „Искра“. От него слезнали трима мъже придружавани от дете и неговата майка. По думи на свидетели всички били от ромски произход.

Последвали забележки от преминаващи хора и от собствениците на заведения, че това е пешеходна зона и навлизането с автомобил, както и паркирането по нея е забранено, но групата отговорила, че „за тях има други правила“. Възмутени от видяното, казанлъчани сигнализирали на спешния телефон на общината. Пристигналите на място общински служители установили, че зарязаният мерцедес е със запален мотор.

Заради невъзможността на паяка да вдигне автомобила е било сигнализирано на полицията. На място са се отзовали два екипа, които са установили собствениците на автомобила, на които ще им бъдат наложени наказания.

Свидели коментираха за presstv.bg, че това е особена наглост и че щом има правила трябва да се спазват, независимо дали си гастербайтер от Германия или живееш на центъра в Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram