Тази събота е благотворителният базар за Иво

С цел събиране на средства за лечение в Турция на 8-годишния Иво, в Казанлък ще бъде организиран благотворителен базар, иницииран от родители. Ивелина Георгиева и Христина Георгиева се нагърбват с мисията да помогнат за детето, след като Габриела Стоянова призова казанлъчани да се включат в кампанията за нейния син. Детето е с диагноза аутизъм. Необходими са 18 000 долара за вливане на стволови клетки, като терапия, която ще даде шанс на 8-годишния Иво да подобри своето състояние.

Благотворителният базар за малкия Иво е на 17.09 (събота) от 11:00 до 18:00 ч. в близост до скулптурата на „Японката“.

„Всички желаещи да купуват и/или продават с нас, или да предоставят услугите си в полза на Иво са добре дошли“, разказват младите жени, инициаторки на събитието. На място ще има поставена кутия за дарения. Двете дами отправиха покана и призив с публикации, които имат за цел да привлекат внимание на обществеността към тази благотворителна кауза.

„Знаем, че е трудно. И от всички страни някой търси помощ.

Но, ако имате възможност да помогнете на малкия Иво да расте и живее пълноценен живот, моля ви – елате в събота 17.09. при нас на базара от 11ч. до 18ч. в близост до „Японката“. Можете да си купите нещо или пък да донесете за продаване. На всеки се налага да купува нещо за подарък. Може да го направи на базара и да помогне в каузата. Знаем, че на всички ни животът стана по- труден последната година.

Но и знаем, че има много добро сред всички нас и ще успеем все някак, колкото можем, да помогнем на това детенце.

Елате да побъбрим и да направим заедно едно Добро.

А никое Добро не е напразно, колкото и малко да е то и когато е навреме. 💗🍀

Всеки, който има възможност, може да преведе средства в дарителската сметка на детето:

BG02RZBB91551012915649

Иво Мартинов Стоянов

Райфайзенбанк Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram