Царица Роза 2022: На 13 септември се сбъдна още една моя мечта

Близо 4 хиляди лева събраха съмишлениците на каузата на Царица Роза 2022 Белослава Желева от благотворителния концерт в НЧ „Искра“ с участието на млади изпълнители от Казанлък. В него се включиха балетен танцов център „Грация“, групите „Октава“ и “Desire Band”, спортен клуб по художествена гимнастика „Розова Долина“ и Елвира Илчева.

Фондацията, за която ще бъдат дарени събраните средства, се казва „Готови за успех“. Тя предоставя стипендии за ученици, които са живели в домове или са лишени от родителски грижи и няма кой да заплати за висшето им образование.

„13 май 2022 – най-специалният ден в живота ми. Ден, който никога няма да забравя, макар все още да не мога напълно да осъзная. Ден, който ми позволи да изживея една цветна приказка, която дори въображението не е достатъчно креативно, за да сътвори. На този ден бях удостоена с честта да стана 54-та Царица Роза. Четири месеца по-късно, 13 отново ми поднесе безброй красиви емоции и нежност. На 13 септември се сбъдна още една моя мечта – да се докосна до сърцата на онези, на които се възхищавам. Проведе се благотворителен концерт, на който благодарение на най-висшата сила – изкуството, и на всички вас успяхме да съберем 3941,50 лева“, написа Белослава. Тя благодари на всички, участвали в благотворителната инициатива.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram