Началникът на пожарната е награден за висок професионализъм

Седем служители на РДПБЗН получиха грамоти от областния управител на Стара Загора

За проявен висок професионализъм при гасенето на пожарите през изминалия летен сезон областният управител на Стара Загора Иван Чолаков награди директора на РД ПБЗН-Стара Загора комисар Стоян Колев с „Почетния знак на областния управител“ и връчи грамоти на Станимир Тончев, началник РСПБЗН-Казанлък, Димитър Димитров, началник РСПБЗН „ТЕЦ Марица Изток 2“, Евгени Гинев, водач на СА в РСПБЗН „Мини Марица Изток“, Деньо Денев, инспектор група ОЦ РДПБЗН-Стара Загора, Данко Данков началник група ПГ и СД в РСПБЗН –Стара Загора, Радостин Тодоров, инспектор в сектор ПГ и СД в РДПБЗН-Стара Загора, Мирослав Радев инспектор в сектор ПГ и СД в РДПБЗН-Стара Загора. Церемонията се проведе в сградата на РД ПБЗН-Стара Загора на 12 септември.

Областният управител поздрави пожарникарите по повод предстоящия празник и изтъкна, че огнеборците са се справили блестящо по време на пожарите през лятото и че с действията си са доказали, че това не е просто професия, а призвание.

Комисар Колев заяви, че приема отличието с благодарност и акцентира, че стотици пожарникари заслужават награда за проявеното мъжество и професионализъм.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram