Какви мерки за хигиена са наложени в М+С Хидравлик

Всички възможни мерки за хигиена и дезинфекция срещу COVID-19  в М+С са взети. Дезинфектанти са поставени до всяка мивка. Забранен е достъпа до фабриката.  Влиза се след мерене на температура и с маска. Доставките се извършват при специален дезинфекционен режим. Регламентираните почивки на работещите са променени, за да няма струпване на хора. Оперативките се провеждат онлайн. 24 часа на разположение е лекарски екип, който дава консултации за работещите във фирмата. Хора с температура над 37 градуса не се допускат във фирмата. Дейностите в монтажа са на нови смени. Навсякъде във фирмата има достатъчно отстояние от хората.

Това са само част от мерките във фирмата съобщи в специално интервю прокористът Владо Спасов.

Фирмата има достатъчно договори, партньорите в Европа не са спрели да работят. Правят го при драконовски хигиенни мерки.

Ако производството, обаче, масово спре, според Спасов, това ще доведе до непрогнозируемо тежки последствия. Ето и цялото интервю с него.

Само заедно можем да се справим с COVID-19.  Всеки един от нас е отговорен за тази борба. Нека бъдем дисциплинирани. Да спазваме препоръките на експертите.

Грижете  се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Екип на Медийна група Вис виталис

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram