Затваряне на части от улици край Математическата гимназия в Казанлък утре само за ден

Утре, 30.08.2023 г., сряда, в рамките на деня се въвежда временна организация на движение по улиците край ППМГ „Никола Обрешков“ в Казанлък –  ул.„Любомир Каракчиев“, ул.„Орешака“ и ул.“Шейновска“.

– В участъка от кръстовището на ул.„Любомир Каракчиев“ с ул.„Чавдар войвода“ до кръстовището с ул.“Орешака“ движението на ППС ще бъде спряно по северното пътно платно в посока изток – запад.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Орешака“ , ул.“Любомир Кабакчиев“ по южното пътно платно, посока запад – изток към съществуващата улична мрежа в града.

– В участъка от кръстовището на ул.„Орешака“ с ул.„Любомир Кабакчиев“ до кръстовището с  ул.„Константин Иречек“ движението ще бъде спряно. 

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Шипченска епопея“, ул.„Петко Д. Петков“ към съществуващата улична мрежа.

– В участъка от кръстовището на ул.„Шейновска“ с ул.„Орешака“ до кръстовището с ул.„Шипченска епопея“.

Временният режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици ще бъде: бул.„Никола Петков“, ул.„Шипченска епопея“, ул.„Петко Д. Петков“ към съществуващата улична мрежа.   

Промените в движението около ППМГ „Никола Обрешков“ са свързани с изпълнението на проект за изграждане на допълнителен корпус на гимназията и ще важат от 08:00ч. до 17:00ч. на 30.08.2023г., сряда.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram