Д-р Колев, №1: Да въведем нормалността в общуването!

Възстановяване на приемния ден на общинския кмет и кметския полуден предвижда кандидатът за кмет на Община Казанлък д-р Иван Колев, №1 в бюлетината

Да е отворена вратата на кметството за нуждите им, общинският кмет да има приемен ден, да има чуваемост за проблемите им от властта, да се решават дребните им неволи и да не ги делят на „свои“ и „чужди“, поискаха жители на казанлъшкото село Средногорово по време на срещата им с кандидата за кмет на Община Казанлък д-р Иван Колев и кандидатите за общински съветници от БСП Пламен Караджов, Моника Динева, Кирилка Димитрова и Християн Андонов. Домакин на срещата бе кандидатът за кмет на Средногорово Ваня Жекова.

„Ако спреш да чуваш хората, спираш да си добър в това, с което се занимаваш. Да въведем нормалността в общуването е сериозната ми цел – на мен и на моя екип“, обяви д-р Колев, №1 в интегралната бюлетина.

Той поясни, че ще въведе приемен ден, за да възстанови една от най-важните комуникации – тази с хората. Нещо повече, кандидатът за кмет на Община Казанлък предвижда още: „Да посещавам на място хората по селата два пъти годишно във всяко едно населено място с екипа ми в изнесени приемни, след анализ конкретно на проблемите в определеното село и с готови решения, с папките и конкретиката, е заложено в програмата ми“.

Д-р Колев се обяви за възстановяването на т.нар. кметски полуден всяка седмица, когато се отрежда специално време за среща с всички кметове на населени места, а те ще имат приоритетен достъп до него като кмет по всяко време при нужда.

Формирането на Обществени съвети към всеки кмет на населено място, където членове да са местни хора, избрани на общо събрание, е друга идея на д-р Колев за пълноценното и качествено управление по места, стана ясно на срещата.

„Да започнем да решаваме реалните проблеми на хората по населените места е моето намерение“, заяви д-р Колев, пред когото хората поставиха редица въпроси.

Липсата на осветление, транспорт, магазин, медицинско обслужване, неподдържаното речно корито, високата цена на водата, разбитите улици са само част от проблемите и на Средногорово.

Д-р Колев напомни, че общината разполага с бюджет от близо 110 милиона лева и при правилното разпределяне на средствата и активност от негова страна, те ще стигнат и до населените места, за да се решат приоритетни проблеми. Той подчерта, че Община Казанлък е и надзорник на всичко, което се върши на територията й, а кметът трябва да е добър неин стопанин, който да изисква най-доброто за жителите й.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram