Владимир Спасов е Топ мениджърът на България

Президентът Румен Радев връчи отличието „Мениджър на годината“ на Владимир Спасов.

Новият носител на титлата „Мениджър на годината“ е Владимир Спасов, прокурист на „М+С Хидравлик“ АД. Името на победителя в 15-то юбилейно издание на единствения по рода си конкурс за висши мениджърски постижения беше обявено преди минути на официалната церемония по награждаването, която се състоя в Софийската опера и балет тази вечер.

Посрещнат с аплодисменти от препълнената зала президентът на България Румен Радев, под чийто патронаж е събитието, отвори плика с името на най-добрия мениджър на страната ни за тази година, връчен му от Силвия Пенева, управляващ съдружник на „Делойт България“, автор на независимата методология за оценяване на кандидатите.

„Българският бизнес расте, въпреки поредицата от кризи, която ни връхлетя. Това се дължи на факта, че България има лидери, които със своите знания и кураж водят към още по-високи върхове. Вие ни давате вярата, че България се развива като модерна, просперираща, европейска държава и продължава да върви напред.“, заяви държавният глава преди да обяви победителя в конкурса. Този конкурс задава тона, добрите практики, честната и открита конкуренция, които са всички онези високи стандарти към които трябва да се стреми бизнеса, отбеляза още той. „Това, което правите всеки ден, денонощно е един полет – сред мъгли, облаци, над море, срещу силни противници“, каза още президентът в словото си към финалистите и всички представители на българския бизнес и предприемачество в залата. И им пожела никога „да не ви свършва горивото!“

manager.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram