Алекси Алексиев е кандидатът за кмет на Община Казанлък от ПП-ДБ


Алекси Койчев Алексиев е кандидатът за кмет на Община Казанлък от коалиция Продължаваме Промяната-Демократична България.

Алеси Алексиев е роден в Казанлък на 25.06.1967 г.
Професионална кариера:

На 24 ноември 2017 г. с Решение № 717 на Министерския съвет е определен за член на Държавната комисия по сигурността на информацията.
В периода 2015 – 2017 г. е директор на дирекция „Сигурност“ и служител по сигурността на информацията в Министерството на земеделието, храните и горите.
В периода 2013 – 2015 г. е специалист в сферата на сигурността.
В периода 1991 – 2013 г. работи в системата на МВР, като последната заемана длъжност е директор на Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи – Стара Загора.
В периода 1989 – 1991 г. е взводен командир в поделение 64450 в гр. София.
Образование и квалификация:

Специализирани курсове за лидерство и управление на човешките ресурси към МВР, Министерство на правосъдието на САЩ, Министерство на отбраната на САЩ, Посолството на Франция в Република България, Институт за лидерство „Pointman“, семинари и обучителни програми в Холандия и Германия.
Висше военно образование с гражданска специалност „Инженер“, ВНВУ „Васил Левски“, гр. Велико Търново.
Владее руски и английски език

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

2 thoughts on “Алекси Алексиев е кандидатът за кмет на Община Казанлък от ПП-ДБ

  1. Това сериозно ли , бе хора? Честно. Все си мислех, че тези от ПП -ДБ си правят майтап.
    И сега какво- човек на ЦВ.ЦВ се прегръща със свои. Ех, Лапчев, Лапчев.. Таз сглобка вече стана машина, танк, самолетоносач. Задава се яко валиране. Яко!

    https://dariknews.bg/regioni/stara-zagora/aleksi-aleksiev-e-noviqt-shef-na-policiqta-399143

  2. Това ли е човекът, когото пуснаха на видео как заплашваше обикновени магазинери , че ще им съсипе бизнеса и живота? Ако е той наистина голЕма греда за ПП – ДБ.
    Жалко ще е ако толклкова силно компрометирана личност е издигната за какъвто и да е изборен пост вместо да бъде пратена в забвение или още по-добре алиенирана от обществото.
    Оф топик – това лице на културно мероприятие в Казанлък не съм го виждал, а посещавам повечето. Да са Ви честити досега известинте кандидати. От трън на глок с възторжен скок.

Comments are closed.