Ще получа ли бонус за регистрация в Spotingwin

Когато стане дума за нови, но амбициозни букмейкъри, няма как да не споменем Sportingwin. Откакто получиха лиценз, техният път е само нагоре и вече се утвърждават сред потребителите като интересна и разнообразна платформа. Това естествено помага на много играчи да започнат да мислят за регистрация в Sportingwin, което означава и че размерът на началния бонус, също буди интерес. Затова нека разгледаме какво са приготвили от Sportingwin за всички нови играчи и как можете да го получите.

Както споменахме, Sportingwin е един от последните, получили лиценз бетинг сайтове в България. Платформата разполага с наистина богат раздел за спортни залози преди мач и на живо, електронни спортове и разнообразни функционалности. Разбира се, за да се докоснете до тях, на първо място следва да си създадете акаунт в платформата, което определено няма да ви предизвика никакви пречки по пътя към бонусите и игрите.

Разбира се, за новите потребители е от изключителна важност какъв начален бонус ще получат, който ще им помогне с играта в самото начало. В случая, те могат да се възползват от стартов бонус след регистрация и създаване на сметка в профила си. Актуалното предложение на Sportingwin в момента е 50% при вкарване до 200 лева за всеки първи депозит. Това не е едно от най-добрите предложения, но в същото време е много лесно постижимо и ще ви донесе бързо желания ефект, така че не го поглеждайте с недоверие. Определено този вид бонус може да се приеме положително от клиентите, тъй като условията му са доста добри. Като минус обаче можем да отчетем липсата на достатъчно опции за вече регистрираните играчи, което дава точка на конкурентите на Sportingwin.

Въпреки това, новият букмейкър може да компенсира липсите си с интересни e-спортове, лесна регистрация, богато портфолио от игри, както и факта, че е напълно лицензиран за работа у нас и можете да бъдете съвсем спокойни при употребата на услугите им. Тези плюсове не са малко, а трябва да отчетем и различните разплащателни методи, които са предвидили. Гледайки в комбинация тези елементи, стигаме до извода, че Sportingwin въобще не изостават на базата на своите по-опитни конкуренти.

Началният бонус на новаците Sportingwin е наистина лесно достижим и много добър като ниво, вземайки предвид бетинг сайтовете на територията на страната. Регистрацията в сайта им е лесна и сме сигурни, че можете да откриете много повече плюсове от играта в тяхната платформа, отколкото минуси, така че ги имайте предвид, когато търсите нов букмейкър.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram