Отличен старт на първенството за младите „Рози“ с Мариян Василев

Много силно представяне за възпитаниците на ФК „Розова долина“ и треньора Мариян Василев в Зонална група Пловдив U17, където съставът ни ще се състезава през този сезон.

Момчетата от Казанлък успяха да надделеят над силен противник – тима на „Сините камъни“ Сливен и да го победят с 2:1. Ето и как треньорът им Мариян Василев описа представянето на младите футболисти в двубоя, с който започна представянето на „Розите“ в първенството:

„Силен мач от момчетата, които наложиха високо темпо и създадоха много ситуации за попадение. Два пъти гредата помогна на гостите ,а и няколко страхотни спасявания на техния страж запази резултата само 2-0 до 84-та минута, в която допуснахме грешка. Тогава ни върнаха едно попадение с единствения удар в мача по посока нашата врата“, разказва Василев.

До ситуации пред нашата врата не се стигна и въпреки многото пропуски на казанлъчани те стартираха шампионата с добра игра и 3 точки в актива си. Попаденията за отбора на „Розова долина“ отбелязаха Николай Георгиев и Мариян Георгиев, вторият – от дежурния ъглов удар.

„Успех на гостите от Сливен и благодарим за коректното отношение, а примерът, който дава треньорът им е истински еталон за подражание. След срещата гостите изчистиха съблекалнята и я оставиха във вида, в който я завариха“, допълва наставникът на нашите момчета.

В неделя, на 3 септември, предстои гостуване в Казанлък на „Марица“ Пловдив. Срещата ще се играе от 10:00 ч на стадион Севтополис 2.

Ще се надяваме казанлъчани да ни подкрепят, заяви Мариян Василев и призова феновете да напълнят стадиона.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram