Чакат Бербатов на стадиона в Ягода

Димитър Бербатов ще стане най-вероятно официално част от треньорския екип на “Етър”, съобщава “Велико Търново спорт”. Още следващата седмица един от най-големите български футболисти се очаква да се присъедини към лагера на “виолетовите” и да започне работа персонално с нападателите на “Етър”.

Подготовката на футболистите за пролетния полусезон вече тече в домашни условия във Велико Търново, но от 18 януари тимът ще се установи в мъглижкото село Ягода, като ще остане тук до края на месеца, за да изиграе четири контролни срещи. Това научаваме от клубния сайт. Проверката срещу “Берое” е на 20 януари в Стара Загора, а три дни по-късно “болярите” играят срещу “Ботев” (Пловдив). На 26 януари е спарингът срещу “Загорец” (Нова Загора), а на 29 януари –срещу “Септември” (София).

Бербатов ще бъде официално част от екипа на „Етър“. „Където и да съм бил треньор досега, той винаги е идвал да тренира с нас. Но сега вече ще е под друга форма – като лицензиран треньор, като човек, който ще се занимава персонално с нападателите, заявява пред „Велико Търново спорт“ старши треньорът на “виолетовите” Александър Томаш.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram