Цветомир спечели нов трофей с екипа на ЦСКА

Младата надежда на футбола Цветомир Цанев е шампион на България с отбора на юношите старша възраст на ЦСКА (родени 2001/02г).

Заради пандемията от COVID-19 Изпълкомът на БФС взе решение да прекрати първенствата на Елитните групи, като на база на моментните класирания се определиха призьорите. В надпреварата при 19-годишните ЦСКА убедително водеше с 8 точки преднина пред втория Левски и 11 пред третия Ботев (Пловдив).

Цветомир е от Казанлък. Откритие на вече покойния треньор Тенчо Киряков. Играе на поста централен нападател. В ЦСКА е от 2017 година, след като от школата на Берое става част от клуба на Армията.

За първенството тази година има 25 гола в редиците на „армейците“ за три възрасти – при 17, 18 и 19-годишните футболисти.

Юношата от Казанлък излиза за нови успехи с отбора си за Купата на БФС при набор 2002, спечелването на която ще даде право на победителя да участва в Младежката Шампионска лига през есента. В заключителната битка за трофея останаха ЦСКА, Лудогорец, Локомотив (Пд) и Септември (Сф).

Подготовката на момчетата на Владимир Манчев и Дани Моралес в щурма за Купата започва от днес.

Успех, Цеци!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram