Цветомир се завърна в професионалния футбол и вкара два гола за своя тим

Цветомир Цанев се разписа с два гола за „Струмска Слава“ още при завръщането си на терена след дълго отсъствие поради лечение на травма.

„Радомирци” се наложиха с класическото 3:0 във визитата си на „Коматево” над дубъла на „Ботев“ Пловдив, за който пък играе друг наш футболен талант – Монир Ал Бадарин.

Резултатът бе открит в 50-а минута от мача, когато влезлият като резерва казанлъчанин Цветомир Цанев вкара първия гол за отбора си, а 15 минути по-късно отново бе точен. В 93-а минута момчетата на Юри Васев имаха още една възможност и тя бе реализирана от Красимир Панчев за крайното 3:0. След вчерашната си победа „Струмска Слава“ отново е на първото място във временното класиране във Втора лига с актив от 14 точки и то с помощта на казанлъшкото „острие“ и голова машина Цветомир Цанев.

Своите попадения в мача Цецо посвети на любим и липсващ човек. Пожелаваме му успешен сезон и нека бележи гол след гол в родния шампионат!

В Струмска Слава“ преди сезон бе привлечен и вратарят от Казанлък Петър Маринов, който също чака своя шанс да играе на терена. Успешен шампионат и на него!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram