ФК „Розова долина“ с положителен баланс в контролите

Последна, пета контрола изиграха „Розите“ преди началото на футболния сезон 2023/2024 в Трета лига и първата среща с гостуването край морето в Созопол. На стадион „Васил Левски“ в Карлово, играчите ни загубиха с 2:0 от местния „Левски“ във финалната лятна проверка. Група от едва 15 футболисти, водени от „старшията“ Атанас Апостолов, играха равностойно без основни свои колеги при титулярите.

„Поведоха ни около 10-та минута директно от фаул, след което имахме 5-6 положения за гол на Илиев, Вергиев, Георгиев и Ангелов. Отново след повече от 10 минути от началото на втората част ни отбелязаха от контраатака, след което играхме с човек по-малко, след наше нарушение за червен картон. Добре е, че загубихме да се концентрираме и мобилизираме преди първата среща в Созопол. Надявам се Махмуд, Колев, Маринов и Чергев да се възстановят от травмите“, коментира Апостолов.

Казанлъшкият представителен футболен тим след близо месец подготовка има и положителен баланс в проверките /и 7:4 като голова разлика/.

След три победи над „Ямбол 1915“, „Берое 2″/Стара Загора/ и тима на Димитровград, загубихме от отборите на Хасково и Карлово.

При победите е интересно, че повечето попадения са от предимно статични положения, а в отбора вероятно ще има и две нови попълнения за началото на август.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram