ФК „Розова долина“ отговори на твърдения в социалните медии

От ръководството на клуба разпространиха отговор към „будни граждани и общественици“ във връзка с тренировъчното игрище по футбол, стопанисвано от „Розова долина“:

От футболния клуб заявяват:

„Относно мини футболното тренировъчно игрище, направено в град Казанлък, искаме ясно и категорично да заявим, че то е направено изцяло със средства на БФС. Футболното съоръжение е отдадено под наем от БФС на ФК „Розова долина“ срещу съответното ежемесечно заплащане. Теренът се използва от всички деца, юноши, девойки и мъже на ФК „Розова долина“ и ФК „Казанлък“, като АБСОЛЮТНО БЕЗВЪЗМЕЗДНО го предоставяме и на всички ученически футболни първенства, работнически турнири и благотворителни футболни срещи. С оглед безопасността и съхранението на мини футболното игрище, сме изготвили съответния пропусквателен режим и предварителен график за използването на терените.

Като добър стопанин, ФК „Розова долина се грижи и ще се грижи и за в бъдеще за безопасността на използващите терените и за съхранение на футболното съоръжение.

Приканваме повече спортни клубове, заинтересовани общественици и будни граждани да привлекат повече спортни федерации, които ДА ИНВЕСТИРАТ В СПОРТНИ СЪОРЪЖЕНИЯ В НАШИЯ ГРАД с цел развиване на спорта и достигане на високи спортни постижения в масовия и индивидуалния спорт в град Казанлък, които да включват всички възрастови групи от деца до мъже и жени. „

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram