Фенове от Добрич пътуват всяка седмица, за да гледат мачовете на „Казанлък Волей“

Четирима добричлии, фенове на „Казанлък Волей“ следват навсякъде отбора в последната година, пише клубният сайт. Младите мъже са бивши спортисти, а първите им срещи с тима от града на розите датират от пролетта на 2016 година, когато Шумен приема турнира за Купа България. Сърцатата игра на момичетата и възможността да наблюдават в рамките на турнира техните срещи оформя окончателно предпочитанията им към младия и борбен тим на Казанлък, когото подкрепят при всеки един домакински двубой и при гостуванията на момичетата навън, когато е възможно.

Така Емил Киров, Михаил Радев, Мартин Донев и Калин Коларов стават част от същността на отбора. Признават го както от ръководството на клуба, треньорите, така и самите състезателки, за които присъствието на феновете, пропътували стотици километри, за да бъдат с любимия тим, е най-сигурното признанание за вложените неимоверни усилия и труд в спортната зала и фитнеса.

Четиримата верни фенове не пропускат да споделят и най-радостните моменти за отбора на Казанлък. Снимат се с тима, купонясват с тях, обещават подкрепа.  Защо един счетоводител, барман, бизнесмен и дипломиран юрист се врекоха във вярност на любимия тим, предстои да научим при следващата им поява в Казанлък – на 25 ноември, когато е двубоят на нашите момичета срещу най-сериозния ни съперник в първенството при дамите тази година – шампионките от „Марица“.

15094920_1228605987216520_5992045980984794883_n

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram